Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Inte av denna vÀrlden" by Yaa Gyasi ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Inte av denna vÀrlden

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Inte av denna vĂ€rlden
  • Author : Yaa Gyasi
  • Release Date : January 24, 2020
  • Genre: Fiction & Literature,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1142 KB

Description

”Helt uppslukad. Varje ord och tanke Ă€r perfekt utformad. Jag blir nĂ€stan arg för att den Ă€r sĂ„ bra.” Roxane Gay
Gifty studerar neurovetenskap vid Stanforduniversitetet och utför avancerad forskning i syfte att finna en medicinsk behandling mot depression och beroende. Hennes bror Nana var en lovande idrottsman men blev beroende av smÀrtstillande tabletter efter en fotskada, vilket fick oerhörda konsekvenser. Hennes deprimerade mor lÀmnar sÀllan sÀngen, svÄrt traumatiserad efter flytten till USA.
Gifty bestÀmmer sig för att finna den naturvetenskapliga förklaringen till den olycka som drabbat dem som stÄr henne nÀrmast. Samtidigt lockas hon allt mer tillbaka till sitt eget och sin familjs ghananska ursprung. Finns hoppet om en lösning snarare i detta sökande Àn i hennes avancerade forskningsprojekt?
Yaa Gyasis nya roman efter vÀrldsframgÄngen med VÀnda hem Àr ett starkt berörande portrÀtt av en familj i USA som prÀglas av emigration, av depression, av beroende och sorg. Det Àr en roman om tro, vetenskap, religion och kÀrlek. Det Àr en oförglömlig lÀsupplevelse av den amerikanska litteraturens nya stjÀrnskott.


Download Free Books "Inte av denna vÀrlden" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "[Download] "Inte av denna vÀrlden" by Yaa Gyasi ~ eBook PDF Kindle ePub Free"